Būsim ļoti pateicīgi, ja atvēlēsiet minūti sava vērtīgā laika, lai iepazītu mūsu jaunākos mēbeļu un biroja iekštelpu risinājumus.
DeVorm
Minimalist un Originator biroja mēbeļu komplekti. Krāsas un askētisms. Eleganti ergonomisks risinājums nelielam birojam spilgtinātos vai klusinātos toņos.
Estiluz
Izrādās, arī biroja risinājumiem ir savas slavenības. Te ir viena no tām - žurnāla Design nominants 2021.gada labākā dizaina kategorijā Estiluz lampa Circ.
Narbutas
Akustikas slāpētāji - dizaina un funkcionalitātes apvienojums. Radiet sev gaumīgu un akustiskai draudzīgu biroja vidi ar mūsu jauno Acoustic Artwork kolekciju. Tajā atrodami skaņu slāpējoši paneļi, griestu risinājumi un dalītāji. Visa kolekcija ir ražota no pārstrādātiem materiāliem nenoplicinot vides resursus.
Aqua Creation
ToTeM Silk lampu kolekcija. Veidoti no melna metāla rāmja, kuru pārklāj Tusser zīds, šie stilīgie gaismas objekti sniedz maigu, neuzbāzīgu apgaismojumu gan biroja telpās, gan mājā.
Johanson
Izturīgs, stabils mēbeļu komplekts jebkuram birojam, kura iemītnieki mīl eleganci un praktiskumu. Metāla rāmja konstrukcija sniedz šim mēbeļu komplektam papildus izturību, dizainā saglabājot askētisku vienkāršību.
Prostoria
Praktiska un eleganta izvēle biroja atpūtas vai neformālu sapulču telpai no Prostoria - Monk Easy krēsli. Kāds varbūt teiks, ka dizains nedaudz aizkavējies 60.tajos, bet - mūsuprāt - aizkavēties 60.tajos ir labas
gaumes pazīme :)
DeVorm
Svaigākais apgaismes ķermeņu piedāvājums no DeVorm - Fost kolekcija. Bez griestu lampām, mēs piedāvājam arī kombinētus risinājumus akustikai ar gaismu. Kupolveida LED lampa rada maigu, neuzkrītošu gaismu, kas apvienojumā ar skaņas izolāciju veido patīkami izolētu darba vidi.
Bez šiem jaunumiem, jūsu izvēles bagātināšanai piedāvājam arī mūsu - apbruņojaties ar pacietību - 200 lapu biezo mēbeļu katalogu, kurš ērti lejuplādējams no mūsu mājas lapas www.ospace.lv